Hagabadet . ,

Vi har något att berätta

Vi brukar säga att vi har fyra yogastudios på Hagabadet. Men en av dem kan vi främst använda på det ljusa halvåret. Då är vi även ute och yogar. Det kan vara i Slottskogen, ute på gatan eller uppe på vår terrass.

Terrassen ligger i lä mellan takåsarna. Tittar man åt ena hållet ser man Skansen Krona och uppåt är det öppen himmel. Det är fantastiska yogaklasser vi haft på terrassen. Och i Slottskogen och faktiskt ute på gatan också …
open air yoga på Hagbadets terass

Vår yogastudio

En ljus och luftig studio på översta våningen med dagsljus från två håll. Oljat trägolv och ljusa material för en lugn och skön känsla. Här finns matta, filt, kloss och pall för utlåning.

Curmans varma

Curmans varma bad i ljusa färger är en av Hagabadets varma bassänger byggd redan 1876. I samma sal erbjuder vi varm yoga med hög luftfuktighet, ca 32 – 34 C. Värmen, vattnets speglingar, vattnets kluckande och ljuset som strilar in från stora fönster i valv ger yogan en extra dimension.

NYHET! Studio hotyoga

Under takåsarna på översta våningen erbjuder vi från hösten 2014 yoga i en varm och torr yogastudio. Med takfönster, snedtak, stjärnhimmel, en tegelvägg från 1876, tyger och färger ger vi dig möjlighet att njuta din yoga. Salens temperatur ligger upp mot på 38 grader.

Terrassen

Sommartid flyttar utvalda yogalektioner då och då ut på vår takterrass. Yoga Open Air är uppskattat när det händer. Vi gillar att vara ute och därför flyttar vi då och då ut vår yoga t ex till Slottskogen.

Läs mer om PureYoga på Hagabadet>>