Hagabadet . ,

Avdelningsledare Städ & fastighet

husfru

Vi söker en Husfru/Husman.

Husfru känns som ett väldigt gammalmodigt ord. Men vi vet just nu inte vilket annat ord som passar. Därför förklarar vi istället vårt behov. Du får vara man, kvinna eller både och.

Arbetsedare som ska leda och fördela arbetet.

Vi söker dig som tidigare arbetat som ledare/husfru på hotell och som har förmågan att se, le och ge samtidigt. Du är som en person som kan förutse hur våra gäster går i huset, hur våra städare skall städa före det blir smutsigt och du har nästans en synsk förmåga – du vet innan det händer …

Du ser när något behöver fixas, lagas eller ändras FÖRE våra gäster ser det. Du tänder ljus FÖRE de slocknar, du beställer före något tar slut. Du får oss andra att puffa kuddar, plocka upp skräp och rätta till som en högst naturlig del när vi går i huset. Du får oss andra att förstå att finliret är vår gemensamma uppgift. INTE enbart för städavdelningen.

Du tar fram arbetsprocesser FÖRE vi inser att de behövs. Du beställer julgran i oktober med leverans i god tid. Du bokar rörmokare FÖRE det läcker vatten. Du får andra att må bra bara genom att se dig. Du hälsar på alla gäster och medarbetare.

Du tänker Work Smarter snarare än Work Faster. Därför hittar du smarta lösningar, arbetssätt, strategier och verktyg som du framgångsrikt implementerar för ett hållbart arbetsliv.

Du blir en nyckelspelare i vårt fastighetsteam och du rapporterar till vår WOW experience manager. Du har en städledare till din hjälp, en arbetsgrupp med städare, en fixare och stöd av vår fastighetsägares service.

Du rör dig vant bland gäster som ställer höga krav och du är lika bra på att själv städa som att delegera städuppgifter. Du fixar lika gärna själv som att lämna över enklare fixaruppgifter till andra. Du hanterar dammvippa och svabben galant och du vet hur en skruvdragare fungerar (om det krisar) utan att vara hantverkare.

Du är digital dvs du fattar det där med mejl, datasystem och sociala medier för att använda i intern kommunikation och information. Schemaläggning fixar du och du förstår system. Du förstår och är bra att kommunicera och introducera rutiner, förbättringar, energi och får det att sitta.

Du sköter inköp och beställningar som är relaterade till tjänsten. Du samarbetar med övriga teamledare, avdelningar och medarbetare.

Om fastigheten
Hagabadet är strax över 3000 kvadratmeter och består av många utmanade ytor som bassänger, omklädningsrum, duschutrymmen, kulturskyddade ytor, massor av gäster och helt underbara lokaler.

Vi förvaltar ett kulturarv i Göteborg och det är otroligt viktigt att vi har en process för att bevara det som skall bevaras.

Vår nya klubb i Sannegården är liten men även den behöver sin del av omvårdnad och stöd.

Teamledare
Vi är många som arbetar på Hagabadet och din roll som teamledare är inom en grupp av 10 teamledare som alla är operativa och samtidigt leder sina team. Alla teamledarare har en avdelningschef som rapporterar till ledningsgrupp och VD.

Vi tror på kunskap och därför har vi återkommande möten, kurser, utbildningar och kick offer för teamledare och/eller alla medarbetare.

Du som söker skall kunna leda, fördela och delegera uppgifter till personer som inte har svenska som modersmål och vara tålmodig och positiv. Du kan tala och skriva svenska obehindrat. Dokumenterad erfarenhet är ett krav.

Vi tror på wow upplevelser som får gästerna att längta tillbaka. Gör du?

Anställning omgående alt efter överenskommelse.

Skicka din ansökan med foto och personligt brev senast den 31/10 till Pelle Johansson pelle.johansson@hagabadet.se
Se även övriga tjänster vi söker just nu>>