Hagabadet . ,

PT-duellen – vad är det egentligen?

Den där PT-duellen. Kanske har du hört folk prata om den i korridorerna på Badet, sett anslag om den eller läst lite om den i något nyhetsmejl, men inte tänkt så mycket mer på det. Vi tycker att det är ett så spännande, roligt och bra koncept, och därför vill vi ge fler av er möjligheten att upptäcka och följa detta.

Så vad är det då vi snackar om?

Fokus, hårt arbete och MYCKET GODA RESULTAT

Det är vad det handlar om. Visste man det inte innan, så förstår man under PT-duellen hur stark man faktiskt är.
Alla deltagare tränar i tio veckor regelbundet tillsammans med en PT, som löpande stöttar, coachar och utbildar. Målet är att förändra sin kroppssammansättning så mycket som möjligt på ett hälsosamt sätt och samtidigt lära sig att träna på ett korrekt och säkert sätt, samt att tänka rätt kring kost och träning.
Deltagarna vägs och mäts inför tävlingen och vid duellens slut, tio veckor senare. De resultat vi tittar på är skillnaden i procentuell förändring av fettprocent och fettfri vikt innan och efter duellen. Förutom en starkare och snyggare kropp ligger också ett Spamedlemskap Exklusiv, tio st PT-tillfällen och fem st spabehandlingar i vinstpotten.

Med hjälp av kombinationen vilja och en bra coach i form av en PT kan man förhållandevis fort förändra sin kroppssammansättning och livsstil. Det är PT-duellen ett bevis på.

Den 16 januari startade PT-duellen 17.0, här på bloggen kan du hänga med på resan och inspireras. Kanske är det du som ska vara med i nästa omgång?
Hantel. Kan vara ett av redskapen i Hagabadets tävling PT-duellen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På vår gamla sida www.ptduellen.se kan du läsa om tidigare omgångar av PT-duellen.